top of page

STRAFRECHT 

VERKEERSRECHT

Dit omvat bv dagvaarding na het niet tijdig betalen van een verkeersboete, inhouden van uw rijbewijs na een alcohol- of drugscontrole, 

een dagvaarding voor de politierechtbank voor bv overdreven snelheid of onopzettelijke slagen en verwondingen na een aanrijding. 

STRAFRECHT

Slachtoffer

 

Bent u slachtoffer van een misdrijf dan kan u bij JV advocaten terecht voor advies over de strafrechtelijke procedure en de mogelijkheden en grenzen voor een burgerlijke partij. Ook als bv uw voertuig ten onrechte in beslag werd genomen of u inzage wilt in een dossier staan wij u graag bij.

Verdachten 

 

Wij staan u bij voor een verhoor (Salduz) bij de politiediensten, bij de onderzoeksrechter als u aangehouden wordt. Wij bouwen uw verdediging op tijdens de voorlopige hechtenis en staan u bij in de volledige strafprocedure.

Ook na een definitieve beslissing adviseren wij u over de haalbaarheid van een cassatieberoep.

INTERNATIONAAL STRAFRECHT

Europees (EAB) of internationaal aanhoudingsbevel

 

Als u wordt aangehouden in België met het oog op over-/uitlevering aan een ander land kan JV advocaten u adviseren en bijstaan in de procedure. Hierbij werken wij nauw samen met advocaten in de landen die om de uitlevering vragen. 

 

bottom of page